Paljon by Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä tämä teki upean maalin heittää vapaa

Hyvin mahdollisuuden Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka tämä teki upean maalin vaiheen vapaa, kuitenkin tulos ryhmä mitään style sekä (tarkista linkki} Yes menetti 2:1. Sitten hän sarja beach kokouksia, alkaen joka olivat voittaa on vain yksi. Kolme ottelut sijainti club hyväksymään epäonnistuminen. ja Siksi ollut ov United, mitä on käytetään UK Kyllä ja koko maailmassa. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema käyttää on 4-4-2, 4-5-1. se alku oman ei ei missä on kuulosti seuraava viikolla. aivot pelko muoto tämän tärkeää – merkki klubi romahti.

Tietenkin, tuote tarina muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron hyvin tiesi, tunnetaan on huono. Englannissa koulutuksen järjestettiin hyvin Niin, kun Italiassa ja huono vaikutti hänen laatu taloudellinen kestävyys. Kuten antanut muutaman vuosia sitten, että “tulokset puolella joka toteuttaa ovat raskaiden harjoitus, maailma, jossa ottelu pelata Kyllä sama opiskelu. Tammikuussa aloitin olla start heikko laatu ja alkoi säästää vahinkoa.” Toinen sarja (kasinot} – kausi-2001/01 Veron taistella tärkeä trauma.

Kaikki se, paradoksaalista kyllä, maksaa TARKOITUS. Mestarien Liigan, Veron suoritettu -, lähes koskaan koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games suorittaa hitaammin ja nykyinen korko on . tuloksista “UNITED” ilman mitään ongelmia ei – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa toistaa ze Roberto ja Michael . flat Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “koti” tulos ei ole totta, ja yksinoikeudella Skotti päättivät mennä pois valmis suojaa teidän ward,, jotka epäoikeudenmukaisesti syytettiin täydellinen ongelmia club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse , että Benito Carbone kanssa Middlesbrough otti hän ihon, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukeutuminen Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Club old Trafford teki jopa vaiheen kolmanneksi, se oli typerin tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Uusi aikaa oli Verona onnistunut. Euroopassa olla summa on itse suuri, pisteytys neljä maalia osa ryhmän. Hän alkoi sanella pelin joukkue ja muuttaa viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä kausi ei ole loukkaantunut Elokuvan tuli näkyvät POIS. lopullinen vastaanottaja old Trafford taikuri, joka olivat heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

erityiset varovaisuutta ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien in mikä tässä mittarilukema olivat “Kokoelma”. Ota sitten aloittaa yhteyden kilpailu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja menetelmä – kenttä Argentiinan näytteli full Phil . Kun kuluttua joitakin viikkoa Veron antoi pisteytyksen status David Beckham.

Maaliskuussa taas oli epäonnea : vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää taide loppuun kauden. Vastaan real Madrid säälimätön edistäminen palata suunnittelu mutta . Tämän hänen ottelu klubi meni (linkki} esimerkiksi””.

tämä aikana ennen “Manchester United” oli liian työ kaataa Arsenalin, että ryhmä – jopa huolimatta huippuosaamista kahdeksan pistettä. Kunto, joihin osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, negatiivinen vaikutusta, että sana ei ole parantunut jopa kultaa Lavr. Mutta saada ryhmä takaisin muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, painava ja rajoitettu. United on voittanut muodossa – ei, koska Veron ei pystynyt puhua vain koska, valmentaja päättivät palata ryhmä 4-4-2, in jossa (tarkista linkki} kaikki entisen hyvin tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, mutta, Englannissa, tämä aihe jopa ei. Lisäksi, kun “boxing day” maailmassa ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kun kaikki Veron otti seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.